06 Mei 2012 - 17:03
Mariska:
eeeehhhhmm....effe denken....Dirk kan nog lachen na zwaar te hebben verloren met kaarten???? -
07 Mei 2012 - 03:17
Olivier:
Nee helaas het is iets anders -
07 Mei 2012 - 06:44
Maaike:
Hoi daar, zo wij zijn weer naar school hoor...... Wat ziet het er heerlijk uit daar bij jullie! Fleur liet vorige week een foto van een zwembad zien, niet verkeerd!
Hier niets veranderd, ik hou je huis in de gaten vanaf de overkant. Pippi heb ik al zien en horen varen. Ik zou zeggen, geniet ervan! Doei -
07 Mei 2012 - 07:45
Groep 7A:
Hoi Dirk,
We hebben met de hele klas de foto bekeken en we denken dat je armbandje weg is. Hoe is dat gekomen? Is dat wat er niet klopt op de foto? Anders weten we het niet hoor! Dan moet je het ons maar vertellen...
Een heleboel kinderen zijn op vakantie geweest naar verre landen. Thijs herken je niet meer; hij is zwart uit Curacao teruggekomen!!! We willen graag weten of je het naar je zin hebt. En hoe is het nu met Nienke? Heel veel groetjes van ons allemaal!!!! -
07 Mei 2012 - 08:46
Groep 6A:
Hallo allemaal,
wij hebben de ochtend bijna achter de rug. We hebben eerst alle vakantieverhalen aangehoord. Iedereen heeft een fijne vakantie gehad en veel beleefd.
Oh en wat er niet klopt??? Jullie zijn het verkeerde spel aan het spelen!!! ;-)
Passen jullie wel op?! Jullie hebben nog een hele reis voor de boeg. Wij hebben gewerkt met blokken van Willemijn (vooraanzicht, zijaanzicht en plattegrond). Groeten van ons allemaal, wij gaan zo naar buiten! Doeoeoeoeoegghgggggg -
07 Mei 2012 - 13:00
Groerp 4b:
Hoi Allemaal,
Wij zijn vandaag weer op school... We hebben net al jullie foto's bekeken en we komen graag een duikje nemen in dat mooie zwembad! ;)
Wij blijven jullie volgen, heel veel plezier en groetjes van groep 4b!
Doeiiiiiiiii !!!!!!!!! -
08 Mei 2012 - 16:38
Bo:
Hooooooi allemaal!!!!
Is het lekker weer???,,,,,,,,
Hebben jullie ook mooie vogel gezien???
Want ik heb hier thuis hele mooie vogels.
Veel xxxxxxxxx van Bo doeiiiiiiiii!!!!!!!!!!