ondanks panne toch in Ella
Door: Pippi5
08 Mei 2012 | Sri Lanka, Ella
08 Mei 2012 - 13:28
Sander:
Hallo Marie-Lou, Willem en kids!
Wat ontzettend leuk om jullie reis zo te kunnen volgen met tekst en foto's erbij!
Marie-Lou: heel erg bedankt voor je leuke cadeau op mijn bureau! Echt heel attent van je! Ik hoop dat ik er na de zomer gewoon nog ben op de Venen. Verder heb ik nog geen nieuws gehoord.
Ik wens jullie heel veel plezier in Sri Lanka en op jullie verdere trip! Klinkt als één groot avontuur! GENIET ERVAN!
Groetjes vanuit een koud en nat Reeuwijk van Sander -
08 Mei 2012 - 20:05
Marieke:
Hee allemaal!
Wat fijn om te horen dat jullie het zo leuk hebben daar!!
Ik ben gister even naar oma geweest en heb al jullie verslagen uitgeprint voor haar. Ze was er echt super blij mee! Ze bewaart ze netjes in een mapje haha!
Ik moest zelfs even van haar opzoeken wat nou varanen zijn want dat wist ze natuurlijk niet! Zijn die rode encyclopedie boekjes toch nog ergens goed voor haha!
Ik moest van oma nog even zeggen dat ze erg blij is dat Nienke weer beter is! Ook is ze erg blij voor Willem dat hij zijn tas met kleren weer terug heeft! Want die Indiase kleding is toch niks voor hem haha. Ook hoopt ze dat Dirk geen last meer heeft van zijn kwallenbeet! (Al moest ze wel heeeeeel hard lachen toen ze dat las!)
Jullie krijgen allemaal heel veel groetjes! Maar ik moest er ook nog even bij zeggen dat jullie wel voorzichtig moeten doen hoor!
Binnenkort komt er een langer berichtje van oma, maar daar moest ze nog even over nadenken en ze wilde het eventjes opschrijven.
Heeel veel liefs,
Marieke -
09 Mei 2012 - 14:06
Kiki J:
hoi nienke hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii