Varen en struinen door Sydney - Reisverslag uit Sydney, Australië van Pippi5 - WaarBenJij.nu Varen en struinen door Sydney - Reisverslag uit Sydney, Australië van Pippi5 - WaarBenJij.nu

Varen en struinen door Sydney

Door: Pippi5

Blijf op de hoogte en volg

18 Mei 2012 | Australië, Sydney

Laatste dag in Sydney. Begonnen met een wandeling naar Circular Quay, door de Botanische tuin waar honderden vleermuizen (flying foxes) hangen. We hebben een twee uur durende bootcruise gemaakt door Sydney Harbour. Hebben ons oog op een leuk stulpje laten vallen. Onbereikbaar: prijzen liggen tussen 10 en 60 miljoen dollar! Voor dat geld kun je nog niet eens zwemmen want op de meeste plekken zijn geen haaiennetten... Het uitzicht is wel schitterend, net als Sydney zelf. Alles klopt: parken, gezellige terrassen, fonteinen, kroegen, speeltuinen, shops, stranden etc. Hier zouden we het nog wel langer uit kunnen houden. Na de boottocht zijn de jongens naar het Sydney Powerhouse gegaan. Een science museum met robots enzo. Nienke en ik zijn gaan shoppen, tenminste... dat was het plan. Veel gezien maar vooral boven budget. Eind van de middag de mannen weer getroffen in Darling Harbour waar we in het zonnetje sushi gegeten hebben. Nienke vond het niks en heeft frietjes gehaald bij de Mac. Op de terugweg weer langs 'onze' koala gelopen. Nu lekker op het balkon lezen, tassen zijn gepakt want morgenochtend om 7.15 uur komt de taxi. We vliegen om 10 uur naar Alice Springs waar we met een jeep en tent The Red Centre gaan verkennen. Geen idee hoe het daar wifi-technisch zit...!
Morgen gaan we natuurlijk heel hard duimen voor HCRB JD2 die kampioen kunnen worden. Zet m op jongens!!!!

• 18 Mei 2012 - 15:21

Lotte:

als jullie daar geen wifi hebben dan alvast veel plezier met de jeep en hoop dat jullie het overleven hihi

groetjes lotte

• 19 Mei 2012 - 20:04

Yvonne:

Klinkt goed allemaal!
    Leuk om te lezen, en de kids vinden vooral de foto's heel leuk.
    Geniet ervan!!!

• 20 Mei 2012 - 08:40

Linge:

de jongens zijn kampioen is het leuk daar en hoe gaat die met

• 21 Mei 2012 - 04:32

Floortje:

Ik leer van alles van jullie trip: ik wist niet dat koalas zoveel konden slapen en dat een vleermuis daar een flying fox heet. Jammer van die miljoenen-villas, ik had toch echt gehoopt dat jullie daar een leuk stulpje zouden kopen!! Veel plezier met de volgende trip! BIG KISS