Megacamper!!! - Reisverslag uit Sydney, Australië van Pippi5 - WaarBenJij.nu Megacamper!!! - Reisverslag uit Sydney, Australië van Pippi5 - WaarBenJij.nu

Megacamper!!!

Door: Pippi5

Blijf op de hoogte en volg

24 Mei 2012 | Australië, Sydney

Vandaag onze 'woning' voor de komende vier weken betrokken. Hij is Mega! Nog groter dan we verwacht hadden. Voorin twee stoelen voor bestuurder (rechts) en bijrijder. Dit gedeelte kan afgesloten worden met een gordijntje. Achter de bestuurder een tafel met twee banken met gordels. Hier zitten de kinderen tijdens het rijden. Aan de linkerkant is de keuken met wasbak, 3-pits fornuis en koelkast. En TV met dvd-speler. Daar tegenover de wc met douche. Helemaal achterin een ronde bank met tafel. Hier eten we en doen we spelletjes. Dit is ook de slaapplek van Loet en Willem. De kinderen slapen helemaal bovenin. De douche gebruiken we nog niet. We staan nl op een superdeluxe camping waar ze vloerverwarming hebben! Er is hier ook een waterspeeltuin en allerhande vermaak. En geen hond verder, afgezien van de gebruikelijke pensionado's maar die komen we niet tegen in de waterspeeltuin. We nemen ons voor om morgen optimaal te genieten van alles wat deze fun filled spot te bieden heeft.