Kapper met massagestoel - Reisverslag uit Noosa Heads, Australië van Pippi5 - WaarBenJij.nu Kapper met massagestoel - Reisverslag uit Noosa Heads, Australië van Pippi5 - WaarBenJij.nu

Kapper met massagestoel

Door: Pippi5

Blijf op de hoogte en volg

29 Mei 2012 | Australië, Noosa Heads

Enorm uitgeslapen want vandaag hoeven we niks. Klinkt raar, we zijn al een maand op reis maar meestal moet er op een dag wel iets gebeuren. Vandaag dus niet. Gelukkig maar, want het hoost. Olivier rent tussen twee buien door naar het restaurantje om koffie te halen en verder blijven we tot 12 uur in de camper. Spelletjes!
Als het wat lichter wordt gaan we met de bus naar Noosa Heads, waar het strand is. De buschauffeur is uitermate vriendelijk, kids mogen gratis en hij rijdt stiekem verder dan gepland. Op het strand breekt de zon door! Nienke trekt haar net aangeschafte bikini aan en de jongens volgen. Wij liggen lekker languit totdat we na een uurtje weer regendruppels voelen. We lopen het strand af en stuiten op een kapper. Ol is al een tijdje niet geweest (heeft inmiddels rasta's). Na een knip- en wasbeurt (om massagestoel!) ziet hij er weer als nieuw uit. Terug met de bus, pasta gekookt, film gekeken.

Linge:

nu zijn ze gen knipt nienke wis je al dat juf ingeborg is bang voor spingen en ik heb een nieuwen printer en een nieuwen kroks groetjes linge

• 29 Mei 2012 - 21:40

Rob En Baudine:

Ik zie dat Fraser Island in zicht komt, ben errug benieuwd naar de belevenissen.

• 01 Juni 2012 - 08:28

7b:

ziet er goed uit Olivier (beetje als sneep, maar veel aardiger!)