Bodyboarden, all day long - Reisverslag uit Noosaville, Australië van Pippi5 - WaarBenJij.nu Bodyboarden, all day long - Reisverslag uit Noosaville, Australië van Pippi5 - WaarBenJij.nu

Bodyboarden, all day long

Door: Pippi5

Blijf op de hoogte en volg

30 Mei 2012 | Australië, Noosaville

Vanmorgen naar de hippy markt in Eumundi geweest. Nienke werd geschminkt en Dirk kocht een ruimtemobiel. Na een uurtje reden we naar het strand met de nieuwe bodyboards. Het waaide flink dus er waren stevige golven. Geweldig! De kinderen zijn het water niet meer uit geweest. Helaas gooide een regenbui roet in het eten. We zijn inmiddels verhuisd van camping. We zitten nu in Noosaville, aan de rivier. Daar hebben we ook gegeten in een restaurantje. Werden meteen ontmaskerd door de serveerster die de hotelschool in Maastricht had gedaan. Who's the man gespeeld.

• 30 Mei 2012 - 16:34

Harriet:

wow, en zo nog 63 dagen te gaan!
    wat een feest voor jullie.....zo te lezen en te zien.
    veel plezier en hartelijke groet van Harriet

• 30 Mei 2012 - 19:49

Sandra Loos:

Wat leuk om jullie verhalen te lezen! Wel jaloersmakend hoor (hi,hi) en het brengt bij mij weer meteen mooie herinneringen naar boven van ons eigen half jaartje weg. Vandaag heb ik weer een HGW training gegeven aan het team op De Venen en daar kreeg ik jullie website door.
    Geweldig dat jullie dit avontuur met elkaar beleven. Ik wens jullie nog heel veel plezier toe en geniet ervan. Groetjes van Sandra Loos (KPC Groep)