Uitslag fotowedstrijd 4
01 Juni 2012 | Australië, Torquay
01 Juni 2012 - 09:40
Groep 7.:
Hoi Dirk, Olivier en Nienke,
Wij zijn nu bezig met papier mache in de klas. De schaal is nog steeds niet af. Ze worden wel heel erg mooi!! Niek maakt van jouw schaal iets prachtigs, Dirk. Vanavond hebben we een klassenfeest. Dat is georganiseerd door Britt, Bastiaan en Hidde. Ze vieren met z'n drieen hun verjaardag! Juf Mariska komt ook met Bas en Nina. Dat wordt vast enorm gezellig. Wij zijn allemaal wel heel jaloers op jullie. Wat zien jullie veel en wat maken jullie een hoop leuke dingen mee!! Het is hier heel erg warm geweest tijdens de pinksterdagen; het leek wel zomer! Nu is het koel en regent het af en toe. Omdat we naar school gaan is dat best wel prettig. Nog 5 weken en dan hebben wij ook vakantie. De weken vliegen voorbij! Groetjes van ons allemaal!!! -
04 Juni 2012 - 19:02
Linge :
dat wist ik wil maar ik wil daar ook zijn groetjes linge -
05 Juni 2012 - 16:50
Karlijn:
he nienke is het nog leuk bij jullie bij ons wel maar op school niet geintje gister en vandaag hebben we de cito van spelling gehad en leer jij daar ook nog wel iets want je moet nu sommen tot honderd kunnen en de tafel van 4 weten