Naar Cairns - Reisverslag uit Cairns, Australië van Pippi5 - WaarBenJij.nu Naar Cairns - Reisverslag uit Cairns, Australië van Pippi5 - WaarBenJij.nu

Naar Cairns

Door: Pippi5

Blijf op de hoogte en volg

17 Juni 2012 | Australië, Cairns

Vandaag leggen we het allerlaatste traject af aan de oostkust: van Mission Beach naar Cairns, 100 km. Onderweg stuitten we op een 'tropical exotic winery' waar ze wijn maken van fruit. Zo kwam het dat wij om 10.00 uur al aan de wijn zaten. Na alles geproefd te hebben verlieten we het pand met een fles lychee wijn en port gemaakt van chocolate fruit. Omdat de koelkast weer leeg was reden we ook nog even langs de Woollies die dicht bleek te zijn. Helemaal vergeten dat het zondag is vandaag..... Verder langs de eindeloze sugar cane fields. Een beetje uit verveling gestopt bij het Sugar Museum. Je moet toch wat. Maar dan niet voor een entreeprijs van 50 dollar (40 euro). Wij dachten dat ze blij zouden zijn met gasten uit Europa en ons met koffie en taart binnen zouden halen!
In Cairns staan we op het Coconut Beach Resort, een kinderparadijs met 3 zwembaden, mini golf, springkussens etc. Mooi aangelegde tuinen met palmbomen. Achter ons woekert een bosbrand waarmee we weer een Australische attractie kunnen afvinken.