terug uit de bush
Door: Pippi5
07 Juli 2012 | Australië, Derby
De verslagen van de tussenliggende dagen volgen nog, maar dit verslag is vast geplaatst zodat ouders weten dat we er nog zijn.
07 Juli 2012 - 09:38
Annemiek:
Hallo alle vijf!
Kunnen jullie koppies al die indrukken en dieren nog aan?! Haha, er is ook tijd om te relaxen, toch? Hoe gaat het met het Engels van de jongens en Nienke?
Gaan wij hier ook doen, nu we vakantie hebben. Vijdag hebben we nog gezellig bij het Reeuwijkse Hout gelunched. Afgelopen vrijdag hebben we de klas verbouwd tot kaal en sfeerloze ruimte met tafels en stoelen op elkaar...In de ochtend kregen wij nog ijs van Antonio, mmm. De laatste spullen zijn uitgedeeld en mee naar huis gegaan. Gek hoor, maar over 6 weken zien we ze weer ;-) En jullie ook. De kinderen vroegen zich af hoe je terug komt, Marie-Lou! Ze vonden je haar zo anders op de foto's en ze willen weten of je heel bruin terugkomt ;-) Nog maar 25 dagen....oeps, dat gaat ineens ook snel! Wat ligt er nog op de reisplanning?
Veel plezier nog met elkaar en met alles wat jullie nog gaan zien en meemaken!!! En ik hou jullie in de gaten. -
07 Juli 2012 - 12:42
Linge:
we hebben vakantie 6weken en ik heb van daag om half 10 gen zeil de en dat was heel leuk ik ben er mischiem geen z